Kardeşime Sinirlenince Kankasıyla Yattım

Kardeşime Sinirlenince Kankasıyla Yattım

Şimdi size kendi hikayemi anlatacağım. Bunu içimde tutmak çıldıracaktım. Çünkü hayatım boyunca insanlara güvenmekte her zaman zorlanan ailem yüzünden çok zorluklar yaşadım.
Bu sorunlar arasında sürekli olarak ailemin diğer arkadaşlarımla benim hakkımda konuşmamasını istedim. Bunun beni arkadaşsız kıldığını söyleyemem. Bu yüzden yaşadığım bu aile hayatından çok sıkıldım. Bir erkek arkadaşım varsa veya olacaksa, bu kardeşim için çok büyük bir şey.
Ailemiz çok geniş olduğu için ağabeyimin sorunu, ailemin tüm üyelerinin beni sevmesi ve onun yaşadığı zorluklardan dolayı kafama birikmiş ve bende çok fazla yük hissetmeme neden olmuştur. Bunu gerçekten sıkıcı buluyorum.
Bir gün eve giderken kardeşim beni gördü ve bardağı taşıran son damla oldu bana böyle davrandı ve büyük bir tartışmadan döndüğünde hayatında ilk defa bana tokat attı.
Bu yüzden kardeşimden intikam almalıyım. Benden yaş küçük kardeşimin bana babammış gibi davranmasına çok sinirleniyorum ve bunu gerçekten sinir bozucu buluyorum. Bu son nokta ve kendimi rahatlatacağım.
Ama ne yapacağımı bilmiyorum. Ağabeyimin en yakın arkadaşı olan Fuat adında bir çocuk vardı. Bazen bizi görmeye gelir ve bazen birlikte takılırız. Kardeşim evde yokken gelmeli. Kardeşim banyodayken gizlice telefon numarasını aldım.
Bu numarayı aldıktan sonra evde kimse yokken aramaya başladım. Bu sayede hem küçük kızımı dönüştüreceğim hem de kardeşimin intikamını alacağım. Bu yüzden yapmam gerekeni yaptım ve sabah evde kimse yokken Fuat’ı aradım ve eve gitmesini söyledim ama ağabeyime söylemedim.
Fuat bu konuyu konuştuktan kısa bir süre sonra yanımıza geldi. Makyaj yaptım ve Fuat beni görünce şaşırdı çünkü biraz açık giyinmiştim. Geldiğinde genç olduğunu bildiğim için ne iş yapıyorsun, nasılsın diye konuştuktan sonra Fuat’a hayatında kız var mı diye sordum.
Hayatımda kimse yok dedi. Ona kimsesiz sıkılıp sıkılmadığını sordum. Böylece konuya geldik. Ama gözlerini göğsümden alamıyordu. Bana beni yemek istiyormuş gibi bakıyor, çok cinseli olduğum için değil, kesinlikle beni azgın bulduğu için.
Hemen elimi göğüslerime koyup okşamaya başladığımda Fuat’ın gözleri faltaşı gibi açıldı. Niyetimi anladı ve de o da istediğini her haliyle elli ettiği için yine atak yaptım ve haydi benim amımı biraz yala da bakalım nasılsın dedim.
O da sanki bu anı bekliyormuşçasına hemen yerinden fırladı eliyle sikini ova ova geldi ve hemen eğilip önce memelerimi çıkardı ve memelerimi öpmeye ve yalamaya başladı.
Ben cidden zevk almaya aşlamıştım ama beni bir an önce sikmesini istiyordum. Bu yüzden Fuat’ı yönlendirdim. Hemen Fuat külotumu çıkardı ve amımı yalamaya başladı. Ben evet daha da zevk alıyordum.
Bu durum karşısında artık sikmen gerekiyor dedi. Hemen kaldırdı beni ve sikini çıkarıp arkamı döndüm ve amımdan içeriye sikini soktu kızlığım da bozulduğu için biraz acıdı ama daha sonra büyük bir zevk almaya başladım. Gerçekten büyük bir zevk aldım ve en sonunda da güzelce boşaldım.

Kardeşimin Arkadaşıyla Yattım

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir